Openbaar

Realisaties categoriën

VUURSCHAAL

Geniet van uitzonderlijke kortingen op bloembakken, vuurschalen, en meer. 

Voor ons aanbod te bekijken klik hier

Openbaar

We werken vaak rechtsreeks voor steden, gemeenten en provincies maar ook voor organisaties zoals Natuur en bos, het Kempens Landschap, de plantentuin in Meise, domein De Schorre…

Zij zijn zich tevens bewust van de voordelen van ons cortenstaal.

Veelal plaatsen en leveren we zelf maar grote aannemingsbedrijven zoals Stadsbader, Herbosch-Kiere, Krinkels, Hye, Wyckaert, Soga, De Witte, Alheembouw, … behoren tot onze klanten

Bedrijfslogo

In samenspraak met ons gaan wij op zoek naar een ontwerp voor uw logo! Neem gerust contact met ons op voor verdere informatie. Hier vindt u alvast enkele voorbeelden van logo’s gemaakt in cortenstaal. 

Hertoghe Antwerpen

De cortenstalen letters aan beide ingangen van dit domein, op de hoek van de Karel Oomsstraat kruisend met de Markgravelei en aan de Desguinlei, zijn geplaatst zodat bij het voorbijgaan een soort driedimensionale puzzel ontstaat. Dit met als bedoeling de mensen aantrekt en uitnodigt dit mooie park te bezichtigen.

 

Cromwell Tank Antwerpen

Deze tank was een geschenk van Het Verenigd Koninkrijk aan de stad Antwerpen in 1947 als herinnering aan de 11de divisie die Antwerpen op 4 september 1944 bevrijd heeft. Het gedenkschrift hiervoor werd gelaserd in cortenstaal.

De Balokken

In het recreatie-eiland De Balokken bevindt zich een kijkhut om trekvogels te observeren. Deze blikvanger werd gebaseerd op het nest van een kleine karekiet.

Het fort van Duffel

Dit fort is een overwinteringsplaats van vleermuizen. Om verstoring hiervan te voorkomen werden alle toegankelijke openingen voorzien van een hekwerk, gecombineerd met het herstel an de oorspronkelijke toegangsbrug. De vormgeving is speciaal ontworpen en gescreend door een vleermuizenexpert om de doorvliegbaarheid van vleermuizen mogelijk te maken.