Particulier

Realisaties categoriën

Particulier

Elke particulier kan bij ons terecht. Rechtstreeks ofwel via uw tuinaannemer/-architect. We vervaardigen plantenbakken, sokkels, omheiningen, waterpartijen, kunstige elementen, poortjes, carports, houtopslagen… noem maar op. ’t Meeste wordt op maat vervaardigd maar bieden standaard bloembakken, sokkels, houtopslagen en vuurschalen aan. We werken volgens de regels de kunst en ons materiaal bestaat uit eerste keuze plaatstaal van Europese makelij. De chinezen moeten ook leven maar maak gerust een afspraak en kom gerust bij ons langs, zodat je geen kat in een zak koopt. Bij ons heb je waar voor uw geld.

Afschermingen en hekwerk

Heeft u kinderen of een hond en bent u opzoek naar een afscherming,schutting, wand of een afsluiting van uw tuin? Dan bieden wij u de mogelijkheid aan om een volledig afzetting van uw tuin in cortenstaal te plaatsen. Zo kan u rustig genieten van een mooie zomerdag met uw kinderen en huisdieren in de tuin. Hier vindt u al vast enkele voorbeelden van realisaties. Natuurlijk zijn de meeste op maat gemaakt, aangepast aan de tuin. Hebt u ook een idee voor in uw tuin en wenst u te weten hoeveel dit plaatje u kost? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. 

Brievenbussen

In het album brievenbussen vindt u enkele voorbeelden van brievenbussen. Heel wat brieven zijn standaard, maar hebt u liever een gepersonaliseerde brievenbus. Dan kunt u gerust contact met ons opnemen. 

Vuurschalen

Deze vuurschalen zijn in alle vormen en formaten te verkrijgen. Wilt u een standaardproduct hiervan kopen?  Dit kan via onze webshop (binnenkort verkrijgbaar), liever gepersonaliseerd? Stuur dan zeker een mailtje naar ons met een vrijblijvende prijsaanvraag.

Tuinen

Heeft uw tuin aan een opknapbeurt nodig? Neem gerust een kijkje in ons album. Liever niets standaards en wilt u iets unieks bv. een uniek lantaarnpaal, zitbank … ? Aarzel dan niet om ons te contacteren.

Bloembakken

In deze album vindt u enkele voorbeelden van bloembakken terug. U kunt ze bij ons in alle vormen en maten verkrijgen. Met of zonder rand, open of gesloten bodem, … Alles is mogelijk! Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Beschutting

Bent u op zoek naar een goede opslagplaats voor uw hout? Of zoekt u een tof hondenhok/carport? In het album kunt u een paar realisaties terugvinden. Voor meer info, contacteer ons.

Vijvers en fonteinen

In het album fonteinen en vijversvindt u enkele voorbeelden van vijvers en fonteinen gemaakt uit Cortenstaal. Heeft u zelf een eigen creatief idee voor uw vijver? Neem contact met ons op om samen dit idee te realiseren.

Kunstige gadgets

Wilt u graag uw tuin of woonkamer wat opfleuren? Heeft u niet onmiddellijk een idee? Dan vindt u vast hier enkele van onze gadgets die onmiddellijk leverbaar zijn. Wilt u graag één van deze gadgets, neem dan contact met ons op!

Kunst particulier

Heel wat mensen willen een eigen gepersonaliseerd kunst werk in hun tuin. Samen met ons zoeken wij naar uw gepersonaliseerde kunstwerk voor uw tuin. Hebt u enkele vragen hierover. Aarzel dan niet en neem contact met ons op!