Openbaar

Realisaties categoriën

STEDEN EN GEMEENTEN

In vele Vlaamse steden, gemeenten en overheidsinstanties zijn we leveranciers van oa plantenbakken, afboordingen, kunstwerken, zitbanken, anti-parkeerpalen, logo’s, gedenktekens, inrichtingen begraafplaatsen.

 

Klanten zijn o.a. Harelbeke, Knokke Heist, Tielt, Mol, Asse, Bredene, Antwerpen, Koksijde, Maarkedal, Zwalm, Overijse, Nazareth, Dilbeek, Roeselare, Kortrijk, Lennik, Zonnebeke, Jabbeke, Lubbeek, Borsbeek, Hoegaarden, Duffel, Kuurne, Westrozebeke, Hamont-Achel, Wingene; Natuur en Bos, Prov. Oost Vlaanderen, Prov. Antwerpen, Vlaams gewest…

 

PLANTENTUIN MEISE

Klimconstructies voor rozen, trappen, zitbanken, railingen, gangpaden…

Alle deze (corten)stalen constructies die je kan vinden in de unieke ROZENTUIN zijn een realisatie van CORCOO.

 

https://www.plantentuinmeise.be/nl/pQXbPTo/rozentuin

UITKIJKPLATFORM Suikerpark Veurne

Dit platform met zitbank hangt zwevend voor boven een waterplas. Bouwheer ION Waregem. Architecten Delva Amsterdam

WATERFILTERING & WADI

Marie Louise, Karel Oomstraat Antwerpen

klant/hoofdaannemer: Vanhout NV / Besix

architect: Poponcini & Lootens ir. architecten bvba

Rustpunten Oost-Vlaanderen

In opdracht van Toerisme Oost Vlaanderen hebben we op diverse plaatsen drie rustpunten geplaatst in het Waasland, met infoborden omtrent de geschiedenis van de omgeving.

Locaties: Stekene, Sint Gillis Waas en Wachtebeke.

Golfclub ter Hille Koksijde

Over het hele terrein van 84 hectaren vind je realisaties van Corcoo, gaande van kleine bewegwijzeringspijlen tot grote infoborden. Koksijde kiest bewust voor duurzaam materiaal.

Golf ter Hille behoort trouwens tot de beste golfclubs in België.

DIVERSE CONSTRUCTIES

Geen enkele uitdaging gaan wij uit de weg, zolang het maar cortenstaal is en het openbaar project niet meer kost dan €125.000 ( erkend aannemer klasse 1).

HERTOGHE ANTWERPEN

De cortenstalen letters aan beide ingangen van domein Hertoghe, op de hoek van de Karel Oomsstraat kruisend met de Markgravelei en aan de Desguinlei, zijn geplaatst zodat bij het voorbijgaan een soort driedimensionale puzzel ontstaat. Dit met de bedoeling dat het mensen aantrekt en uitnodigt door dit mooie park te wandelen. Bepaalde letters zijn ook kantelbaar zodat de hulp- of stadsdiensten het park vlot kunnen in- en uitrijden.

bouwheer: Stad Antwerpen  Ontwerp: Coopman Peter

De Balokken WERVIK

In het recreatie-eiland De Balokken bevindt zich een kijkhut om trekvogels te observeren. Deze blikvanger werd gebaseerd op het nest van een kleine karekiet.

Het fort van Duffel

Dit fort is een overwinteringsplaats van vleermuizen. Om verstoring hiervan te voorkomen werden alle toegankelijke openingen voorzien van een hekwerk, gecombineerd met het herstel van de oorspronkelijke toegangsbrug. De vormgeving is speciaal ontworpen en gescreend door een vleermuizenexpert om de doorvliegbaarheid van vleermuizen mogelijk te maken.

bouwheer: Kempens Landschap  Architect: Erfgoed en Visie, Malle