Particulier

Realisaties categoriën

Plantenbakken

Elke particulier kan bij ons terecht. Rechtstreeks ofwel via uw tuinaannemer/-architect. We vervaardigen plantenbakken, sokkels, omheiningen, waterpartijen, kunstige elementen, poortjes, carports, houtopslagen… noem maar op. ’t Meeste wordt op maat vervaardigd maar we bieden standaard bloembakken, sokkels, houtopslagen en vuurschalen aan. In dit album vindt u enkele voorbeelden van bloembakken terug. We werken volgens de regels van de kunst en ons materiaal bestaat uit plaatstaal van Europese makelij. De chinezen moeten ook leven maar maak gerust een afspraak en kom gerust bij ons langs, zodat je geen kat in een zak koopt. Bij ons heb je waar voor uw geld.

schuttingen en hekwerk

Heeft u kinderen of een hond en bent u opzoek naar een afscherming, schutting, wand of een afsluiting voor uw tuin? Dan bieden wij u de mogelijkheid aan om een volledig afzetting van uw tuin in cortenstaal te plaatsen. Zo kan u rustig genieten van een mooie zomerdag met uw kinderen en huisdieren in de tuin. Hier vindt u al vast enkele voorbeelden van realisaties. Natuurlijk zijn de meeste op maat gemaakt, aangepast aan de tuin. Hebt u ook een idee voor in uw tuin en wenst u te weten hoeveel dit plaatje u kost? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. 

Brievenbussen

In het album brievenbussen vindt u enkele voorbeelden van brievenbussen. Heel wat brieven zijn standaard, maar hebt u liever een gepersonaliseerde brievenbus. Dan kunt u gerust contact met ons opnemen. 

Vuurschalen

Deze vuurschalen zijn in alle vormen en formaten te verkrijgen. Er zijn standaard vuurschalen die u kan kopen maar u kan ze ook personaliseren naar uw stijl kom zeker af met een schets van uw idee.

Stuur dan zeker een mailtje naar ons met een vrijblijvende prijsaanvraag.

Tuinen

Heeft uw tuin een opknapbeurt nodig? Neem gerust een kijkje in ons album. Liever niets standaards en wilt u iets unieks bv. een uniek lantaarnpaal, zitbank … ? Aarzel dan niet om ons te contacteren.

Houtopslag

Bent u op zoek naar een goede opslagplaats voor uw hout? Of zoekt u een tof hondenhok/carport? In het album kunt u een paar realisaties terugvinden. Voor meer info, contacteer ons.

Vijvers en fonteinen

In het album vijvers en fonteinen vindt u enkele voorbeelden van vijvers en fonteinen gemaakt uit Cortenstaal. Heeft u zelf een eigen creatief idee voor uw vijver?

Neem contact met ons op om samen dit idee te realiseren.

Kunst particulier

Wilt u graag uw tuin of woonkamer wat opfleuren? Heeft u niet onmiddellijk een idee? Dan vindt u vast hier enkele van onze gadgets die onmiddellijk leverbaar zijn. Heeft u wel al een idee? Wil u een eigen gepersonaliseerd kunst werk in hun tuin. Samen met ons zoeken wij naar uw gepersonaliseerde kunstwerk voor uw tuin. Hebt u enkele vragen hierover. Aarzel dan niet en neem contact met ons op!

Grafzerken

Wilt u een dierbare graag een mooie rustplaatsgeven in cortenstaal. Hier vindt u alvast enkele voorbeelden. Samen met ons gaan wij opzoek naar een gepast grafsteen, gedenkplaat voor uw geliefde.